Rezervácie
Tel.: +421(0) 905 677015
info@bizarre.sk

O nás

veďieť viac

Bar Bizarre

veďieť viac

Reštaurácia

veďieť viac
NOVINKY  / čo máme nové?
23.08.2019
A la Carte 2020
NEWSLETTER

Chcete dostávať informácie o novinkách priamo do vašej e-mailovej schránky?

FK Prešov - futsalový klub
FK Prešov - Facebook
NENECHAJTE SI ÚJSŤ NAŠE AKCIE - poďte sa baviť s nami

... máte požiadavku, nápad, otázku ...?

Neváhajte nás kontaktovať a určite nájdeme riešenie :)

Ak máte záujem o donášku do vašich firiem, neváhajte nás kontaktovať na tel.č. 0949677293 alebo E-mailom: dmbizarre@gmail.com

výdaj obedového menu je od 11:00 hod. 

Štvrtok 1. 0,33l Slepačí vývar s domácimi rezancami, mäsom a zeleninou 1, 3, 9
04.06.2020 2. 0,33 l Frankfurtská polievka, chlieb 1
Lenka 1. 120g Kuracie soté india/kari, hrášok/, 180g ryža 1
  2. 120g Hovädzí paprikáš, 180g nokerle 1,3,7
  3. 250g Zapekaná brokolica so syrom a smotanou, 200g varené zemiaky 1,3,7
  4. 350g Šalát s grilovanou zeleninou , dresing  
Piatok 1. 0,33l Slepačí vývar s domácimi rezancami, mäsom a zeleninou 1, 3, 9
05.06.2020 2. 0,33 l Paradajková polievka s ryžou 1
Laura 1. 220g Pečené kuracie stehno, 180g ryža, 50g kompót 1
  2. 150g Obaľovaná treska s bylinkami, 200g varené zemiaky 1,3,4,7
  3. 380g Granadír, 50g kyslá uhorka 1,3,7
  4. 350g Zeleninový šalát s mozzarellou 7
 
Pondelok 1. 0,33l Slepačí vývar s domácimi rezancami, mäsom a zeleninou 1, 3, 9
08.06.2020 2. 0.33 l Zeleninový krém s krutónmi 1,7
Medard 3. 0,5l Držková polievka 1
  1. 120g Kuracie prsia na grile so slaninou, 200g pečené zemiaky 1
  2. 120g Bravčové mäso na hubách, 180g  ryža 1
  3. 350g Cestoviny s baklažánom, cuketou a paradajkami 1,3,7
  4. 350g Zeleninový šalát s vlašskými orechami a nivou 7,8
Utorok 1. 0,33l Slepačí vývar s domácimi rezancami, mäsom a zeleninou 1, 3, 9
09.06.2020 2. 0,33 l Hrstková polievka so zeleninou  1,9
Stanislava 3. 0,5l Držková polievka 1
  1. 120g Kurací plátok s brokolicou zapekaný so syrom, 180g ryža 1,7
  2. 150g Fašírka, zemiaky na kyslo, 2ks chlieb 1,3,7
  3. 300g Hubové rizoto s parmezánom 7
  4. 350g Miešaný šalát s pažitkou a redkvičkou  
   

Obedové menu od 8.6. do 12.6.2020 TU